Testimonials

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Marik Boon 18 mei 2018
Op 3 december 2016 ben ik in m'n auto van achteren aangereden terwijl ik voor het rode stoplicht stond te wachten. Doordat Dennis zelfs bij mij thuis is geweest heb ik haarfijn m'n verhaal kunnen doen en heeft hij wèl oog voor het menselijke in tegenstelling tot de verzekeringsmaa tschappij van de tegenpartij. Dennis heeft alles uit handen genomen en ben hem daarom zeer erkentelijk.
Op 18 mei 2018 is de zaak gesloten en ben erg tevreden, hoe de schades uiteindelijk zijn betaald.

Dennis, cheers!
Nicolette Kriek 25 april 2018
Na een ski ongeluk in februari 2016 heb ik de heer Van Zanten ingeschakeld. Na een eerste contact thuis waarin de procedure wordt uitgelegd en alles in kaart wordt gebracht, heeft de heer Van Zanten de letselschadezaa k op zich genomen. Alle stappen worden duidelijk uitgelegd en er vindt regelmatig terugkoppeling plaats van de genomen acties.Hij heeft de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk weten te stellen. En nu 2 jaar later is de zaak naar tevredenheid afgerond. Ik kan de heer Van Zanten aan een ieder die te maken krijgt met letselschade aanbevelen.
Pim kuyper 09 februari 2018
nadat ik in 2014 een ongeval heb gehad heb ik dhr van zanten ingeschakeld voor de afhandeling van de schade.ik kan hem dan ook iedereen aanbevelen. Hij heeft verstand van zaken en begeleid je bij iedere stap die er gedaan moet worden. Hij houdt je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Hij weet ook de juiste personen in te schakelen die nodig zijn voor herstel en om terug te keren in het arbeidsproces. Ik ben dan ook erg blij dat ik mijn zaak aan hem heb toevertouwd. Echt een man die staat voor zijn vak.
Marleen Kastermans 15 januari 2018
Een ieder raad ik aan bij letsel contact op te nemen met letselschadebur eau van Zanten. Ik heb ervaren hoe kundig je daar begeleid wordt door Dennis van Zanten. Steeds wist Dennis de juiste stappen te zetten. Met zijn professionele aanpak behaalt hij de gewenste doelen.
Dennis nogmaals bedankt voor het behartigen van mijn belangen.
Marleen
Leonie Borkes 13 december 2017
De heer van Zanten heeft mij steeds accuraat en regelmatig op de hoogte gebouden. Bovendien heeft bij mij geholpen en ondersteunt met bemoedigende woorden.
Het is prettig om met iemand die zoveel kennis heeft van zaken vandoen te hebben.

Met veel dank en een vriendelijke,

Mevrouw Borkes.
Martin Snel 16 oktober 2017
Drie jaar geleden augustus 2014 een bedrijfsongeval gehad met ernstig letsel.
via een collega in contact gekomen met Dennis.
mijn verhaal gehoord en afgelopen maand tot een zeer tevreden resultaat heeft afgerond.
zeer deskundig en ook vasthoudend geweest tot het gewenste resultaat daar was.
kan iedereen Dennis van Zanten aanbevelen als letselschade specialist.

Dennis bedankt voor al je hulp zeer goed gedaan mijn complimenten daarvoor
Desiree Passos 13 oktober 2017
Ik ben Desiree da Silva Passos en laat hier weten dat ik zeer tevreden ben over de manier van werken van Dennsi van Zanten.

Alom een aanrader als je op zoek bent naar een letselexpert.

Dennis, nog heel erg bedankt voor alle hulp en deskundigheid en ik wens je verder heel veel succes met het uitoefenen van je beroep.

Hartelijke groet, Desiree
Yilmaz Guzel 16 augustus 2017
Ik ben met Dennis van Zanten in contact gekomen na een zwaar ongeluk op mijn werk. Zwaarste tijd van mijn leven. Heel veel problemen, zowel lichamelijk als geestelijk. De zaak duurde 7 jaar en de contacten met Dennis waren altijd goed. Uiteindelijk is de letselschadezaa k naar tevredenheid afgerond.
Margret Stengs 11 april 2017
Op 7 juli 2016 ben ik met de fiets uitgegleden over een dieselspoor die op de weg lag en daardoor had ik mijn arm gebroken. Gelukkig was de lekkende auto bekend. Via verzekeringskan toor Thijms ben ik bij de heer Van Zanten terecht gekomen. De heer Van Zanten heeft ons heel goed bijgestaan en de schade afhandeling bijzonder goed en naar volle tevredenheid geregeld! De verzekeringsmaa tschappij ging niet gelijk akkoord met het voorstel van de heer Van Zanten maar door zijn vasthoudendheid is het uiteindelijk toch allemaal op een nette manier geregeld.
Ik ben de heer Van Zanten dan ook erg dankbaar daarvoor en zal hem aan iedereen van harte aanbevelen.
Robin de Jong 07 maart 2017
Op 12 december 2014 ben ik in mijn auto van achter aangereden door een vrachtwagen. Doordat ik even meegenomen was door de ambulance had ik geen gegevens van de tegenpartij. Van de politie die aanwezig geweest was kreeg ik maar moeizaam informatie van de tegenpartij. Ook het contact met dit bedrijf verliep moeizaam. Kortom een lastige start van de schade afhandeling. Toen ik min of meer contact met vertegenwoordig er van de tegenpartij had was het voor mij, op zijn zachts gezegd, erg lastig om duidelijk aan te geven wat mijn opgelopen letsel was doordat ik nog herstellende was van een eerder ongeval van jaren geleden. Dennis heeft mij hierin gesteund en heel goed vertegenwoordig d. Ook toen de verzekeringsmaa tschappij een ander mening was toegedaan. Het contact met Dennis heb ik ervaren als rustig en behulpzaam. Hij komt op mij over als een stevige doortasten man die er alles aan zal doen om je zo goed mogelijk te helpen. Hij is voor mij en mijn vrouw een grote steun geweest tijdens een nare periode.